Abbott Diagnostics

CORE LABORATORY
POINT OF CARE & RAPID DIAGNOSTICS

Дознај повеќе

Abbott Vascular

XIENCE

Дознај повеќе

ШТО НУДИМЕ

Нашите Производи

Лабораториска опрема и материјали

Лабораториска опрема и материјали

Дознај повеќе
Медицински Помагала

Медицински Помагала

Дознај повеќе
Миење и дезинфекција

Миење и дезинфекција

Дознај повеќе
Храна за посебна медицинска употреба

Храна за посебна медицинска употреба

Дознај повеќе

КОИ СМЕ НИЕ

БИО МЕДИКА

Компанијата е oснована во 1994 година и речиси 30 години успешно работи на пазарот. Денес, со своето искуство нуди врвни медицински услуги и решенија кои се во согласност со меѓународните стандарди за работа со медицинска опрема и дава брзи и сигурни одговори според потребите на пациентите, обезбедувајќи им поквалитетен живот. Основната дејност на компанијата е обезбедување на сите медицински апарати, помагала и опрема, како и медицински потрошен материјал за потребите на сите јавни и приватни здравствени установи во државата. БИО МЕДИКА располага со високостручен тим од 10 вработени кои постојано го надградуваат своето знаење и тие се обучени од страна на светски познатите производители, односно компании со кои соработуваме.

Дознај повеќе